WE SHIP WORLDWIDE
GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO

RECYCLE LOVE

JOUW SHIRT VOOR ONZE PLANEET

Okimono is blij met jou als trouwe klant én met de aarde. Omdat we zuinig willen zijn op allebei, wijzen we je graag op ons eigen t-shirthulpprogramma 'Recycle Love'. Kom naar de Okimono Store in Arnhem om jouw versleten shirt in te ruilen voor een korting van €7,50 op een vervangend exemplaar of zelfs €15,- op een prachtig 'Recycle Love' t-shirt. Wij zorgen op onze beurt dat het oude modelletje liefdevol de recyclemolen in gaat en niet in de eerste de beste verbrandingsoven belandt. Bovendien doneren wij voor ieder ingeleverd shirt €2,50 voor de wereldwijde aanplant van nieuwe bossen!

Met jullie oude shirts nieuwe materialen laten ontwikkelen, dat is onze inzet. Er is van alles mogelijk, van nieuwe hoogwaardige garens voor de kledingindustrie tot verwerking als isolatiemateriaal. Okimono doneert alle ingezamelde kledingstukken aan Curitas. Samen met de Boer Groep zorgen zij vervolgens voor de beste verwerking van ons textiel. Meer weten over Curitas en de Boer Groep? Kijk op curitas.nl

Nieuwe bossen aanplanten doet Okimono natuurlijk niet zelf, dat laten wij graag over aan de experts van Trees for All. Deze CBF-erkende stichting wil bijdragen aan een gezonde en groene aarde en zet zich in voor meer bos in de wereld. Voor een donatie van €12 plant Trees for All een boom in Nederland én in het buitenland. Zo zorgen we met elkaar voor meer bomen, want bomen zorgen voor ons. Ze zijn onmisbaar voor mens, natuur en dier en spelen een cruciale rol bij de opslag van CO2.

Wij vinden dit zo waardevol dat Okimono voor elk ingeleverd shirt graag €2,50 doneert aan Trees for All. Een regelrechte investering in de toekomst van onze planeet en onze kinderen. Laten we dus nog een boompje opzetten.

Let op: voor deze actie kun je alleen terecht in de Okimono Arnhem Store. De korting is niet van toepassing in combinatie met andere acties of kortingen (uitgezonderd de 'kokerkorting'). Ook kan de korting niet worden omgezet in contant geld.

Okimono zegt: waar ben je naar op zoek?

Winkelwagen